Известие

Collapse
No announcement yet.

Volkswagen купува Alfa Romeo?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
    Незнам кво си усетил ти, но за мен това е една от най-отблъскващите коли излизали в последно време!

...няма такваз грозотия братче, пълна отврат!!!
    Е това е грозно, много ясно, но ФВ вече имат Италдизайн. Кой би могъл да прави дизайна на новите Алфи? (дори и Алфа да стане собственост на ФВ) - Пак като преди. Ще има табелки Джуджаро. 159 е с перфектния дизайн на Джуджаро, но с помиарски мотори от Опел. Новата отблъскваща Жулиета не е негово творение. Кво правим вече? - Грозни коли!!!!!

Ми по-добри ФВ мотори вместо Опел лайна, на които им се разтракват ангренажните вериги на 40-50 000км.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Незнам кво си усетил ти, но за мен това е една от най-отблъскващите коли излизали в последно време!

...няма такваз грозотия братче, пълна отврат!!!
      Има хора, които си купуват колата само заради дизайна, други, заради други неща....., просто е въпрос на приоритети. То и Subaru прави (или правеше, че гледам с последните модели започва да се забелязва някаква мъждукаща светлина в тунела) най-грозните на външен вид автомобили, но това не им пречи да се продават
      Дизайна на алфа не ме притеснява, докато го има Valter de'Silva - мисля A5 coupe изглежда повече от страхотно и е най-красивото ауди правено някога, благодарение именно на него.
      Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 00:43.
      Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
      Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
      Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
      Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
        Има хора, които си купуват колата само заради дизайна, други, заради други неща....., просто е въпрос на приоритети. То и Subaru прави (или правеше, че гледам с последните модели започва да се забелязва някаква мъждукаща светлина в тунела) най-грозните на външен вид автомобили, но това не им пречи да се продават
        Дизайна на алфа не ме притеснява, докато го има Valter de'Silva - мисля A5 coupe изглежда повече от страхотно и е най-красивото ауди правено някога, благодарение именно на него.
        Субару са катастрофално зле с продажбите колега, нормално е да положат кански усилия за подобряване на дизайна си, че с тия ковчези само към гибел щяха да я докарат...
        Въпреки, че Ауди А5 даже и на мен ми харесва си мисля, че Алфа ще изгуби поне 80% от южняшкия си чар, ако недай се Боже мини под шапката на ВАГ-ина някога...
        SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
        SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
        SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
          незнам колко е по темата, ама преди малко карах чисто новия супърб..... уникална кола, за парите си е супер.. ако такова бъдеще чака и Алфа... аз съм ОК
          Аз я карах миналата година на автосалона - почти насила ме накараха на тестдрайв. Напълно споделям впечатленията ти - отлична управляемост, отлична стойка, качествени материали, безшумна. А е почти на цената на МиТо.
          Но все пак си имаше дразнещите забележки по ергонимията - като си дръпнеш седалката по-напред си удряш коляното в контактния ключ и други такива.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Субару са катастрофално зле с продажбите колега, нормално е да положат кански усилия за подобряване на дизайна си, че с тия ковчези само към гибел щяха да я докарат...
            бля бля

" 3-ти август 2010 г - Subaru на Америка, Inc афиш му най-добри продажби юли в историята с 23 983 превозни средства, продадени през юли 2010 г. - 10-процентното увеличение през юли 2009 г продажби на 21 839 единици. От началото на годината възлиза на 149 943 продажби дата единици в сравнение с 115 145 единици, продадени през същия период на миналата година - маркировка на 30-процентното увеличение."

Това е за АмерикаЗа Европа не ми се търси
            Змей похвали се колко Алфи има продадени в АмерикаМоже да започнат продажбите като ги купи ФВ
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

• Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
              бля бля

" 3-ти август 2010 г - Subaru на Америка, Inc афиш му най-добри продажби юли в историята с 23 983 превозни средства, продадени през юли 2010 г. - 10-процентното увеличение през юли 2009 г продажби на 21 839 единици. От началото на годината възлиза на 149 943 продажби дата единици в сравнение с 115 145 единици, продадени през същия период на миналата година - маркировка на 30-процентното увеличение."

Това е за АмерикаЗа Европа не ми се търси
              Змей похвали се колко Алфи има продадени в АмерикаМоже да започнат продажбите като ги купи ФВ
              Те тва им са единствените надежди, НЕскопосаните и НЕпретенциозни хАмериканци да земат да си купят някой друг от боксеровите им котури, че май само те успяват да им устискат на разхода от над 20л на 100.
              За недорозумението BOXER-DIESEL няма да споменавам...

Много скоро Алфа се връща на хАмериканския пазар драги ми приятелю със все по-замръзваща усмивка...

Comment

• змей, не мога да не споря с теб в случая...

първо, 20 / 100 вади разход като я караш кат разпран, тогава всичкото двигател харчи толкова

второ, трудно ще намериш толкова качествен автомобил на такива цени, да не говорим за 4х4 системата им, която ако не се лъжа е едно от най-добрите он-роуд двойни задвижвания...

трето, боксер дизела може и да не е най-доброто попадение, но като за първо поколение такъв двигател е ок, нека да видим второ и трето поколение какво ще постигнат, пък тогава да отсъждаме, че е недоразумение

четвърто, да може да са грозни някои от моделите им, но други са доста симпатични - новата импреза седан примерно, легасито винаги е било добре изглеждащо, новата трибека и форестър, предното и по-предното поколение на импреза (особено седана изглеждаше много добре във врц вариант)

пето, субару за мен са най-предани на имиджа си от всички автомобилостроители за момента - взимаш си сериозна кола за всякакво време, или с малък двигател - заради сигурността на 4х4, или с голям двигател заради невероятното представяне на автомобила.
                Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:47.
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                  Я ме открехнете
                  ми да започнем с всички дизели
                  конкретно от браво/брава, 1.9JTD
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• И там май свършваме
                    плюс това 2,4 на алфа е 136кс а на фият 130кс

Comment

• Вчера си говорихме с Киро/acko 88/,че ако WV купят нашата марка,май ще се преориентираме.
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

И там май свършваме
                        Абе младеж, как не ти писна да се излагаш?!? Двигателят JTD е разработка на концерна ФИАТ и се монтира на всички марки, произвеждани от този концерн. Това, че е монтиран първо на Алфа Ромео 156 е просто стечение на обстоятелствата (или пък маркетингова стратегия), но не значи, че двигателят е само на Алфа Ромео. Предишното поколение дизелови двигатели - ТД - се монтират и на Алфа Ромео 145, 146, 155, и на Ланча Делта и Дедра, и на ФИАТ Типо и Темпра.
                        Хем си заслепен сектант, хем не знаеш основни неща за марката. Поне прочети малко ...
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

И там май свършваме
                          от там започваме... свършваме с 1.4 multiair, даже Punto Evo Abarth е с 10 коня повече от Mito QV

muroman, и аз май ще се преориентирам

Относно имиджа на шкодата, хората я бъркат с луксозен немски седан:
                          http://www.youtube.com/watch?v=yVG_PEAHrLs
                          Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 20:39.
                          по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

• Сега остана да кажете че и TWIN SPARK е на фият

Comment

• Първоначално публикувано от sa6o_roman Покажи съобщение
                              Относно имиджа на шкодата, хората я бъркат с луксозен немски седан:
                              http://www.youtube.com/watch?v=yVG_PEAHrLs
                              Да нищо чудно, тоо ако питаш въпросните "хора" коя е столицата на Гърция щи отвърнат...миииииииии Турция?!?

Comment

Сега остана да кажете че и TWIN SPARK е на фият

Абе ПИЧ, ма ти правиш ли разлика между TWIN SPARK 8V и TWIN SPARK 16V? А между мотор Фиат 1.8 16V и TWIN SPARK 1.8 16V?

Щото аз между първите 2 мотора не виждам да има нещо общо освен обозначението, докато между вторите 2 мотора разликата е само в обозначението и в инжекциона (като за жалост този във Фиат е по-добър).

То така и между моторите на ФВ, Ауди, Сеат, Шкода и т.н. пак няма нищо общо, щото видиш ли имат разлика по 3,4,5,6 или 7 коня. Ми то така по твоята логика дори ФВ да купи Алфа, то пак Алфа ще бъде със собствени мотори( понеже има дребна разлика в мощността). Спри да пишиш глупости и да размисляваш на глас.
                                Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 00:20.
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X